3/5: om en oväntad tröst-kanin!

2/5: om stukad hemma.
4/5: om May The 4th Be With You osv.

Idag klättrades det på väggar. Både den stukade och hennes mamma var rastlösa men läget var ju som det var. Bara att gilla läget.

På sjuåringens initiativ tittade vi lite på tv: SVT play. Madicken och två olika serier som heter ”Sommarskuggan” (spinoff till Sommarlov) och ”Stopp!”. Millan har precis lärt sig olika skiljetecken (pedagogisk vab vettu 😉 så hon visste att den sistnämnda titeln är ett utrop! Men det var väldans så dåligt innehåll. En bortskämd tjurig unge, inte olik Lotta på Bråkmakargatan, kör sitt race och vi blev bara arga på henne. Sen såg vi ett par avsnitt av en från norska dubbad serie som heter nåt i stil med ”Allihop ihop”. Den var däremot rätt rar. Sen orkade vi inte tv mer.

När syrran kom hem (hon ville inte missa en planerad grej på fritids så hon stannade en stund extra) var vi nästan redo för att ta oss ner till stan. Trots att foten nu kan belastas utan att det gör göront fick liten ändå ta sin cykel medan vi andra två gick. Precis innan vi skulle gå iväg ringde det på dörren. Det var en klasskompis som kom med en present! ”Du är saknad på skolan!” ❤️

Så jäkla gulligt!! Nya mjukdjuret fick åka cykelkorg och ligger nu i sängen hos det snarkande lilla barnet! En mardröm väckte henne tidigare ikväll, hon grät å sa hon hade ont. Tror hon bearbetar skadan och händelsen?

Imorgon hoppas vi kraften är med oss. Då blir det vardag igen! Hoppas allt kommer flyta på perfekt!

2/5: om stukad hemma.
4/5: om May The 4th Be With You osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *