Dagsens tips: HBO Nordic.

17/5: om snurriga kristaller?
19/5: om en snabbt stulen sniff av en sommarkväll!

Streamingtjänster är bra skit. Bäst utbud, men långt ner på användarvänlighetslistan, hamnar HBO Nordic. För 99 pix i månaden kan du se några av de bästa tv-serierna; Big Little Lies, Girls, True Detective, Billions, Nurae Jackie, Westworld, Mr Robot, Big Love, Orange Is the New Black, Band of Brothers, Six Feet Under, Deadwood, Sex and the City, Twin Peaks (snart nya avsnitt!), The Affair, Sopranos, True Blood och säkert flera bra jag missat. Å så vårt senaste span då: The Handmaid’s Tale. Margaret Atwood har skrivit romanen som ligger till grund för manus och min erfarenhet av Atwood är välskrivet fast lite torrt intelligent och samhällskritiskt. Feminist javisst men ickemilitant bara realistiskt och då blir det gärna grått, lite segt och galet upprörande.

Jag googlade fram en icke-spoiler recension som sammanfattar senaste kulturtrenden fint; ”Man kan höra ljudet av en Emmyjury som kliar sig hårt i huvudet” 🙂

17/5: om snurriga kristaller?
19/5: om en snabbt stulen sniff av en sommarkväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *