10/6: om hur en får en ovillig katt gosig.

8/6: om vad en kan göra när det regnar.
11/6: om regn och resplanering och en hiskelig mängd retroaktiv uppdatering.

Nu har vi hittat ett sätt att få en katastrofalt asocial katt (t ex en som heter Stitch) att bli redigt gosig! Knepet är att av misstag stänga in kattusslingen i ett rum i källaren under natten. När hon blir utsläppt är hon nämligen helt galet sällskapssjuk och kurrar så fort hon blir klappad, vilket hon förresten plötsligt står ut med längre stund än två sekunder. Att bli klappad alltså. Även om detta inte är ett knep jag egentligen skulle rekommendera så var det väldigt ovant och härligt att ha en mysig (nåja) misse i sitt hus! Utgår från att hon är som vanligt imorgon igen… 🙂


Förresten fick vi svar på om katten faktiskt kan mjaua eller ej. Hon kan jama. Asahögt. Inte tillräckligt högt bara för att vi skulle höra det upp till oss.

Hade det varit den andra katten som blivit inlåst hade hon löst problemet själv. Hon forcerar nämligen dörrar som en tvååring. Dvs, hon öppnar dom utan problem och gärna, stänger dom däremot konsekvent ALDRIG efter sig!

8/6: om vad en kan göra när det regnar.
11/6: om regn och resplanering och en hiskelig mängd retroaktiv uppdatering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *