15/6: om troll för resa.

14/6: om stereotyp humor och andra tjurigheter.
17/6: om fyra nyanser av Ullisar!

Jahaja. Det räcker inte att tåget vi skulle åkt med blivit ersatt med buss å massor av annat småtrassel. Ikväll kommer vi upp till en liten kamin i sin säng. Å jajemen… 39,1 visar Braun. Asså wtf 🙁 osv.

Det är nu en funderar på att eventuellt rädda nioåringens skolavslutning imorn genom att göra henne vuxen, as in maxa iboprufen och paracetamol. Men tänk om hon smittas? Åååh. Fifan så surt. Å lessamt. Å kl 11:30 hämtar taxin till Kastrup… det känns inte alls bra just nu!!

Bra var däremot att vi hann upp till nioåringens andra period i matchen mot Åsa tidigare ikväll. Inte för att vi fick se BoIS F07 göra överlägset flest mål som vanligt, utan för att EmmaLi fem minuter före avblås gjorde sitt första matchmål! Hon har haft otur och hjärnspöken och inte lyckats näta i skarpt läge förr. Men nu! Superglad för hennes skull, och över att se hur glada alla dom andra tjejerna i laget blev för hennes skull också! ❤️

Nu är klockan alldeles för mycket och vi måste försöka sova. Tog tid att packa å pyssla färdigt. Och sen ytterligare en liten stund för att grubbla över lilla älskade kaminen. Håller nu tummarna stenhårt för att febern ger sig under natten. Vi får se hur hon mår när klockan ringer 6:18 imorrn.

14/6: om stereotyp humor och andra tjurigheter.
17/6: om fyra nyanser av Ullisar!
2 comments Lägg till din
    1. Ska hälsa tack! <3 fast jag fick bannor för tydligen var det inte första... hon petade in en med tårna mot TFF för länge sen, nästan en av sina första matcher, säger hon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *