19/6 – om olik handling i London.

18/6: om solig lĂ„ngpromenad i ett hett London 🙂
Dagsens tips: klÀ upp dig för sista kvÀllen i London!

Ännu en strĂ„lande dag i den brittiska huvudstaden! Tjejerna ville gĂ€rna besöka Hamleys sĂ„ dĂ€r spenderade vi en evighet 🙂 svĂ€rmor hade dessförinnan fyndat bĂ„de skor Ă„ brallor, och Millan hittade en ny snygg vĂ€ska som hon slĂ€ngde upp pĂ„ armen som den lilla fashionista hon Ă€r!

Carnaby Street var svalt mellan husen. Och lÀngs Regent Street och de olika Bond Streetsen sökte vi skuggsidan. FÄngade lite gatuliv:

London har visat sig frÄn sin finaste sida under de hÀr dagarna. En smula för hett, och avgaserna blir ju jobbiga nÀr vÀrmen ligger som ett lock över stan, men vi har verkligen haft en blast tillsammans. Imorn kvÀll lÀmnar vi englandet. Trötta, varma och glada!

18/6: om solig lĂ„ngpromenad i ett hett London 🙂
Dagsens tips: klÀ upp dig för sista kvÀllen i London!
6 comments LĂ€gg till din
 1. Var ni glada för solen trots vÀrmen, alternativet regn och dimma och sura Londoners Àr INTE att föredra!
  VĂ€lkomna hemâŁïž

  1. EngelsmÀn Àr alltid trevliga tycker jag, men jag förstÄr hur du menar!

   TACK! Och tack för alla gulliga roliga kommentarer! Blev himla glad av att lÀsa dom, hann tyvÀrr inte svara pÄ dom pÄ plats men nu hinner jag!

   KRAMS!!

  1. Ja det gör la det 🙂 sex vĂ„ningar leksaker.. det blev en av höjdpunkterna för tvĂ„ av resenĂ€rerna 😀

 2. London Àr vÀldigt speciellt. Jag tror jag mÄste Äka tillbaka snart, med lite mer tid Àn sist. Dock trivdes jag verkligen med att vara dÀr ensam mÄste jag sÀga. Det Àr nog min grej, ensam-semester!

  1. Jag kĂ€nde ocksĂ„ att stan gav mersmak! Har inte varit sugen alls pĂ„ London förut men Ă€r sĂ„ glad att vi Ă„kte dit med barnen. Det blev en helt annan resa Ă€n de andra jag gjort dit! Eftersom jag Ă€lskar England – inte bara sprĂ„ket, sĂ„ gött Ă„ slippa det amerikanska brĂ€kandet :p – kĂ€ndes det som att komma hem igen. Jag fick flera gĂ„nger höra att jag hade en svagt hörbar accent sĂ„ jag gissar gamla Brighton sitter i 😀

   Gillar ocksÄ att resa ensam. Det Àr ingen att rÀtta sig efter och jag kan göra bara det jag sjÀlv vill pÄ ett vis en Àr ganska ovan vid.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *