26/5: om höst igen och tjugo år sen första HP-boken!

25/6: om söndag en annandag midsommar och boendebekymmer.
27/6: om uterumsgrubbel.

Jahaja. Då var det sommarhöst igen. Från Londons überheta asfalt till Hallands gråblöta. Blä säger jag. Blä.


Jaja. Det kunde la varit värre!


Idag är det tjugo år sen den första boken om Harry Potter publicerades i Storbritannien. Eftersom jag var tillräckligt gammal för att kalla mig vuxen på den tiden får det ju en inte ett dugg att känna sig gammal?! 😀

25/6: om söndag en annandag midsommar och boendebekymmer.
27/6: om uterumsgrubbel.
2 comments Lägg till din
  1. Läste du dem redan då?

    Jag fick de första två i pocket, eller, det är väl inte pocket utan mjuk pärm (på engelska, barnomslaget) i present några år senare. Vet att jag kunde köpa och läsa trean och fyran också i pocket. Men kan inte minnas om de redan hade kommit ut eller om jag väntade. De sista tre (fyra) har jag inbundna.

    1. Nä jag tyckte ju jag var för vuxen för barnböcker när dom släpptes 🙂 Jag sträckläste den första 2002 tror jag. Har fortfarande bara läst dom på engelska (eftersom EmmaLi läst alla själv) men några av filmerna har jag sett på svenska nu på senare år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *