27/6: om uterumsgrubbel.

26/5: om höst igen och tjugo år sen första HP-boken!
28/6: om blomstrande utgifter.

Nä’rå vi skulle aldrig ha en såndär kuvös. Det visste vi bestämt. Vi skulle inte ha flaggstång heller bestämde vi säkert fast nu vet vi ju hur det blev med den saken. Så. Här sitter vi å ritar fristående uterum på baksidan av gamla räkningar och jaa den där jäklans gamle fotbollsspelaren Ölme (Mattias brutalt starstruck) vi träffade i en monter på båtmässan i vintras spelar en viss roll. Aluminiumprofil och lamelltak och skjutpartier och jag vet inte vad. Kanske horisontell markis, citilä eller fast vägg med fönster för ljusinsläpp? För att inte tala om golvmaterial… trall eller sten eller båda men hur osv osv. Jisses. En bil är ju billigare än ett snyggt sätt å slippa frysa i vinden 🙂

Fast nu grubblas jag inte mer ikväll för när väckarklockan ringde kl 5:25 imorse är det tydligen skutt i säng före barnen nu på kvällen tydligen! Sommarlov en udda dag mitt i veckan sådär. Det är bra skit det!

26/5: om höst igen och tjugo år sen första HP-boken!
28/6: om blomstrande utgifter.
2 comments Lägg till din
  1. Varför inte något tidstypiskt attefallshus som också kan vara uterum. Tänker jag? Det vi byggde på huset tycker jag då smälter in men ändå känns som uterum och inte kuvös?

    1. Nja. Det är väl ekonomin som bromsar där. Om vi ska göra en utbyggnad av typen påbygge eller för all del Friggebo(d)/Attefall så blir det helt andra pengar än de vi redan nu förfasas över! Men vikväggen i er utbyggnad tycker jag är fantastiskt fin och visst hade det varit underbart att kunna ha en sån! Men… det blir nog vanliga skjutdörrar antar jag… 🙂 Utbyggnaden på V-gatan är kanonfin och inte ett dugg kuvös. Det som kommer hamna hos oss blir nog mer kuvösigt dock. Om det nu ens blir nåt alls? Vi är bara på dröm- och hämta-inspirationsstadiet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *