29/6: om att visa altanblommorna ändå :)

28/6: om blomstrande utgifter.
1/7: om Pride och självklar kärlek!

Äh! Jag vet att jag igår skrev att det inte behövdes, men jag kunde inte låta bli så här kommer en av gatans blommiga altaner iallafall!


För ett par år sen fyndade vi ett caféset som vi tänkt ha på balkongen. Nu blidde det bara stolarna som användes där uppe men idag fick jag en snilleblixt: det blir ju perfekta sitta-och-äta-kvällsmat-möbler på framsidan. Det är ändå bara Mattias å jag som vill sitta ute ändå… dom andra tycker antingen det är för varmt eller för kallt eller för blåsigt eller nåt annat galet 🙂 En färgklick blir det ju! Fast jag antar de tappar färgen rätt fort efter att ha sandblästrats några veckor här hos oss 🙂

28/6: om blomstrande utgifter.
1/7: om Pride och självklar kärlek!
4 comments Lägg till din
    1. Tack! Det är finare i verkligheten eftersom blommorna fluffat till sig när de fått stå i krukorna ett slag, plus att vi flyttat runt dom lite mer ”vilt” nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *