5/6: om hejdå koppartråd och hej regnig klassträff.

31/5: om nysnagg, pilatesbakis å ny bank.
6/6: om en nationaldag.

Hejdå Bredbandsbolaget. Jag kommer inte sakna er. Fast ni har en ypperlig teknisk support, fem guldstjärnor till er*! Nu har det påbörjats anslutning för optiskt internet. Swisch hör jag redan i huset och aldrig mer en omstartad router flera gånger i veckan. Särskilt inte mitt i en streamad serie eller en livematch.


Slutade lite tidigare idag för att hinna till sjuåringens förskoleklassträff. Utomhus. Att det tydligen varit strålande väder hela dan hjälper ju inte när himlen öppnar sig fem minuter efter att alla samlats.

På vägen hem i bilen frös jag så att rumpvärmen fick gå på max. Asså. Juni, kom igen nu!! Du kan la bättre än oktober, mars å april hörru!?


Imorgon är det nationaldag! Jag firar med att jobba som vanligt.

Tjenixen!


* stjärnor i guld till alla supportmedarbetare utom en (å jag borde ha pratat med dom alla!): hennes käcka ”jag döpte förresten om ditt nätverk till ert efternamn!” möttes av förvåning, irritation och ett avsnoppande ”nej tack”. hon kunde inte förstå vad hon gjort fel och jag orkade inte förklara… men öh, 1) nej jag vill inte att alla på gatan ska veta vilka som är våra nätverk, och 2) nej du ska inte utan att någon uttryckligen har bett om det döpa om någons nätverk och 3) nej det är inget litet jobb att släppa in alla hemmets och andras prylar igen. dessutom ska ett nätverk inte heta nåt med å, ä eller ö. det borde kanske en teknisk support veta?

31/5: om nysnagg, pilatesbakis å ny bank.
6/6: om en nationaldag.
5 comments Lägg till din
 1. Alltså rumpvärme…har en slags hatkärlek till det. Till slut blir det ju bara olidligt varmt och nästan fuktigt i sätet. Nu fungerar inte min men på vintern kan det vara skönt ibland.
  Haha..bredbandsbolaget. Jag har problem med bredband2. De höjde min avgift med 29 spänn utan att meddela. Puckon.

  1. Jag hade inte överlevt utan rumpvärmen. Använder den typ året om, det är gött för min vissna nedre-del-av-ryggen att få värme på sig! Fast när det är över 25 grader i kupén brukar jag låta den vara avstängd :p

   Ang din internetleverantör? Får dom ens göra så?

   ps. Jag är inte säker på vilken av alla Theresar jag känner som du är, eller så är du en Therese jag inte känner, oavsett är du välkommen hit! 🙂

   1. Ingen aning. Kan inte finna någon info om det heller. Pisses me off. Ska försöka ta kontakt med dem men de är inte snabba på att svara i telefonen.

    Haha, ja jag är en Therese som du känner. 😉

    1. Ja det anade jag att det var! En kändis-Therese menar jag 🙂 Men… hjälp! Ledtråd! Har du bott på Phuket kanske?

     Lycka till med fakturorna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *