10/7: om två sura hedbertar.

9/7: om fördelade omthaikostnader.
11/7: om att ha fått fel datum och ha bokstavlig packångest.

Kunde ju varit åtminstone en trepoängare i soffan idag när HBK åker till Ullevi för vårt familjederby. Men närå. Nu sitter två tjuriga fans här istället för bara en efter 1-1 i en stundtals ganska tempohög match. Det är väl självaste att det inte ska få gå att vara sportglad åt nåt när det gäller ens egna lag liksom. Fast maken var rar och tyckte att mitt Halmstad skulle fått peta in en boll till bara för att näsbränna hans Göteborg lite. Själv är jag högst oroad över att vårt allsvenska återtåg redan är till ända, innan det knappt hunnit börja.

Apropå glada hedbertar så går kidsen in i sin sista fritidsvecka nu. Och inte är det så väldans många timmar för dom varje dag. Igår gick dom hem själva efter fikat och hade då fixat egen lekdejt med grannbarn dom inte visste fanns. Tre syskon bor tydligen lite längre bort på området och alla fem hade skojigt på lekplatsen ihop! Jag fick syn på Millas kom-ihåg-lapp i köket, troligen hemtagen från fritids med bl a adress och vägbeskrivning till kompisarna, med tilläggen ”RINGA MAMMA” och ”TAMED NYCKLARNA”. Stort att dom fixar en sån här i sak ganska liten men ändå bamsestor grej själva tycker jag ♥ Å jo’rå. Dom både ringde mig och hade med sig nycklarna till ”LILLA LEKPLATTSEN” 🙂

9/7: om fördelade omthaikostnader.
11/7: om att ha fått fel datum och ha bokstavlig packångest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *