11/7: om att ha fått fel datum och ha bokstavlig packångest.

10/7: om två sura hedbertar.
14/7: om en nosig gäst.

Turligt, högst turligt, gjorde jag en ”Mattias” och kontrollerade datumen på flygbiljetterna innan jag betalade dom. Hade förlorat en dag tillsammans annars… kanske som betalning för den dag jag valde att senarelägga tjejernas och min flight så att vi nu flyger från CPH på tisdagen istället för på måndagen. Tjejerna får en extra dag i skolan i Sverige och vi får en ledig dag tillsammans (hoppas jag) allihop att panikpacka på :p asså, jag KAN INTE packa i tid. Eller jo, allt är typ klart lång tid innan men jag får som en panik i kroppen och kan inte komma till ro med att allt är bra och nog liksom. Nån som känner igen sig där? Trots att jag vet att inget annat än plånbok, mobil, badkläder och pass är viktigt så står jag där i sista sekund och har ångest över att jag kanske borde packa ner den där tishan eller kanske dom där shortsen som jag inte använt på tre år men som kanske plötsligt ska bli en aha-upplevelse på bortaplan? Och ja, det är verkligen en mild form av ångest. Vet inte hur jag ska kunna mota bort den men jag ska verkligen jobba på att försöka få kontrollbehovet i mig att vika hädan. Jag VET ju att jag KAN mota bort den där hemska känslan av att leva som i en ond dröm. Gäller bara att hitta de kognitiva redskapen att känna igen, och i tid bromsa och motarbeta. Tips mottages tacksamt ♥

Foton nedan från senaste utlandsresan: London med familjen för nästan exakt en månad sen! Oj vad tiden springer iväg fort. Alla tre foton är faktiskt från tillfällen när Mattias och jag gått ensamma. Det var inte många timmar vi hade själva, men tydligen var jag pigg med mobilkameran under dom tidpunkterna:efter att jag shoppat väska gick vi längs Oxford Street i motljus hem
på väg till vår solomiddag på Spring Restaurant passerade vi Piccadilly Circus


Skillnaden mellan en citylångweekend och en sexveckorstrip till Koh Lanta är mängden prylar som behöver släpas med. T ex räcker det med ett par skor och ett par flipflop och på klädkontot brukar det räcka med kanske två strandombyten och tre kvällsoutfits plus badkläder då. Helt ärligt hade det la räckt med sammanlagt två ombyten plus kanske två-tre badkläder per person, men… jag känner att det är skoj att inte ha samma kläder exakt vaaarjee dag!

10/7: om två sura hedbertar.
14/7: om en nosig gäst.
2 comments Lägg till din
  1. I storstäder ”slipper” man lägga tid på badstrand, därför får man mer gjort där, på en resa där badandet är en huvudsak ör det tur att man ”slipper” kultur och shoppingtvång!😄

    Tips för packning: låtsas (på riktigt) att ni ska åka två dagar tidigare så ör du garanterad färdigpackad… och har tid att komma på glömda brahasaker!😜

    1. Ja det ena är inte bättre eller sämre än det andra, men nog är det lättare när en vet vad det är för väder och det inte behöver packas dubbla uppsättningar 😀

      Har provat tidigare att provpacka typ, men det är nästan värre. Bättre är att jag panikpackar för då får jag med mig allt. Jag plockar bort och ångrar mig och lägger till och jisses… men jag glömmer sällan det viktigaste iaf! Dvs pengar och biljetter typ. Däremot åkte vi ifrån flytvästarna när vi åkte till Bohuslän nu sist…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *