14/7: om en nosig gäst.

11/7: om att ha fått fel datum och ha bokstavlig packångest.
15/7: om ett missat Varbergslopp etc.

Bryter av långracet innan sista veckan innan semester med en ledig dag och boy var den välkommen/nödvändig/o-slö! Först hängde Milla med mig på salong när jag vaxade ben å annat (hon var assistent å höll koll på kameran som övervakade butiken utanför), därefter gick vi i ett par butiker, fick sällskap av Mattias å EmmaLi och käkade lunch. Vi traskade runt i stan ett slag, dök in i en tjuvjakt – jag var väldigt nära en av dom men turligt blev det ingen konfrontation – och delade sen på familjen igen. Sjuåringen å jag passerade bl a Benetton på vägen hem och oj så fina barnkläder dom har! Synd att garderoberna är fulla… men en scarf shoppade den lilla, och den slängde hon om halsen som hon aldrig gjort nåt annat än virat scarves snyggt om halsar!

På seneftermiddagen i trädgården sen visade sig solen ihop med lille kompisen Igge. Hen är ruggigt orädd av sig asså! Eller så ser hen ingenting?

Misse Stitch är svårare att få nära linsen :p


Till kvällen blev det Webrad kyckling och som avslutning kröp vi upp i soffan framför en dokumentär om brutaltokiga mc-förare på Isle of Man. Dom små skuttade i säng ganska tidigt därefter och jag sitter som en zombie i soffan framför Den fördömde, en gammal kort-serie med Rolf Lassgård från 2009. För bra för att gå å lägga sig å jag kommer vara en smula trött på jobbet imorn 🙂

11/7: om att ha fått fel datum och ha bokstavlig packångest.
15/7: om ett missat Varbergslopp etc.
2 comments Lägg till din
    1. Ja det har inte varit några ungar vad jag vet? Men dom kanske växte upp kvickt under en av regnperioderna när vi inte varit i trädgården?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *