25/7: om norrut mot lugnet.

24/7: om fis i soffan.
26/7: om grått över Norge.

Roadtrip!

Väl framme dök hälften av hedbertarna i plurret, en fjärdedel gjorde tvåan och resterande kruka placerade sig på bryggan. Knarrevik utanför Strömstad välkomnar med varm med blåsig väderlek och vi laddar för några dagars göra-ingenting.

Pappa fixade kvällsmat – fisk med sparris å Chablis – och katterna har vågat sig utanför stugan. Stitch tuffade till sig och hängdes med ut på bryggan till snipan efter kaffet. Halvvägs ut insåg hon sitt misstag och fick åka i min famn 🙂 sen var hon låg som en plattfisk på vägen tillbaka… :p

Nu har lugnet lagt sig och vi sitter med en öl på altanen. Hejhej lugnet!

24/7: om fis i soffan.
26/7: om grått över Norge.
2 comments Lägg till din
    1. Kom på sen – läs: blev rättad av maken – att det nog kanske inte var en chablis men chardonnay var det nog iaf så lite rätt 🙂 Vädret ja… stundtals visade det sig godtagbart men mest blåsigt värre än hemma och kallt faktiskt. Fast det gick att finna lä och då var det gosigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *