26/7: om grått över Norge.

25/7: om norrut mot lugnet.
27/7: om en levande småbåtshamn!

Nu är det tyvärr så att det norska vädret spridit sig söderut till oss. Eller om det var tvärtom. Oavsett: grått, blåsigt och rätt kallt idag. Norge ligger ett par stenkast bort så jag skyller allt på dom!

En kort sekund av sol fick vi iaf och då njöt vi för fulla muggar ☀️


Tog en promenad runt udden och tillbaka runt till Knarrevik. Ungarna hade asball! Jag frös 🙂

Jag hade fler bilder jag tänkt visa men WordPress vill inte…

Nu ikväll åkte vi in till stan och tog del av Hamnskôj. Jisses här har Varberg att läsa! En kan undra om dom som bestämmer kring hamnområdet hemma nånsin varit utanför de egna Vallgatorna? Så enorm potential. Så bedrövligt lite utfall. Sorgligt på hemmaplan men skoj att det funkar hos andra!

25/7: om norrut mot lugnet.
27/7: om en levande småbåtshamn!
2 comments Lägg till din
  1. Trist med vädret men den västliga utsikten är lika fin ändå, och EmmaLi har tydligen hittat skaldjursrester? Kanske någon picknickar med kräftskiva?

    1. Ja skittrist med skitvädret men… jaja det kunde la varit värre? Jag skulle packat fler långbyxor och tjocka tröjor och låtit bli badkläderna. Faktiskt är det Milla som samlade skaldjur och den där krabbskivan hade nog bara sjöfåglar som gäster 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *