28/7: om Arvingar och fler tips till småbåtshamnen!

27/7: om en levande småbåtshamn!
29/7: om kalas för en blivande 42-åring!

Igår kväll åt vi på alldeles utmärkta restaurangen Backlunds (ligger i det gamla gula och röda huset längst till vänster bakom EmmaLi på bilden nedanför). Riktigt fina råvaror och klart prisvärt. Rekommenderar gärna om du är hungrig i Strömstad!

Efteråt åkte kattvakterna hem till Bogen och vi andra fyra promenerade bort förbi Hamnskôjstältet där bandet Arvingarna höll låda:

Eftersom det var fullt i tältet och regnigt så vandrade vi de få hundra metrarna till vårt hotell. Väl på rummet lyssnade vi på ett oväntat bra gig?! Dom kan verkligen sjunga och när dom drog av den ena gamla rockklassikern efter den andra i grym stämsång stod Millan å Mattias i vårt fönster på andra våning och diggade! Jämfört med Rydell&Quick som uppträdde häromdan när vi var i stan var både ljudnivån och kvalitén högre igår. Antar att R&Q funkar fint på after sun/ski och andra fyllespelningar, men… som underhållning är dom sådär om jag får tycka.

Imorse åt vi frukost samtidigt som dom däringa Arvingarna igen. Jag är inte ett dugg avundsjuk på det liv de lever. Tänk att aldrig få vara anonym, vanlig och okänd 🙁 men en vänjer sig kanske vid det livet också?

Vi checkade ut – återkommer nog med recension av hotellet, och den kommer inte vara positiv – och hade för plan att hoppa på bussen ”hem” till Knarrevik. Tyvärr hade den som läst tabellen råkat läsa lite fel (som vanligt 🙂 så det blev till att ringa upphämtning istället. Väl tillbaka i stugan letade barnen kvickt upp katterna, varav den ena faktiskt kommit in och sovit i stora sängen en stund på natten, som under enorm protest lastades i sin låda och efter en glass i solen körde vi hem.

Jag sammanfattar hemresan med: Jisses så mycket farliga chaufförer det finns ute i trafiken. Hade jag varit yrkestrafikant hade jag haft daglig spunk och hjärtat i halsgropen.

Nu är vi hemma några dar innan vi puttrar mot Köpenhamn för jobb och skoj! Lite bättre väder hade inte gjort nåt… å imorrn har vi kalas för Mattias som snart fyller samma som jag!

Avslutar med ytterligare ett tips på hur vi kan förbättra småbåtshamnen hos oss i Varberg:

Nere i hamnen fick jag se en bra lösning för att få människor trivas i hamnen. Långbänkar med små bord. Här satt männskor och åt frukost när vi gick förbi men jag kan tänka mig att det går att äta både lunch, fika och kvällsmat där! Dessutom ser jag nåt så tokigt som TVÅ papperskorgar inom en radie av fyrtio meter eller så :p helt galet ju!

27/7: om en levande småbåtshamn!
29/7: om kalas för en blivande 42-åring!
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.