7/7: om gårdagskvällen mm i ljusets hastighet.

6/7: om gött om marginaler och en glad torsdagspremiärkväll på Societén!
8/7: om att känna sig felklädd fast ändå med godkänd ursäkt.

Nu! Vi är i samtiden och surfar äntligen via fiberoptisk lina!

Igår morse gjordes de sista ingreppen iom att trådarna drogs in i biblioteket. En switch satt på väggen och väntade på mig när jag kom hem igår och idag kopplade vi in oss via Bahnhof. Eftersom det strulade en del kan jag konstatera att deras kundtjänst jobbar bättre med kundbemötande än den tekniska supporten, men jag tänker att jag inte kommer behöva prata med dom mer. Men ett tips till alla som jobbar med kunder är ju att inte slänga sig med onödiga termer och att kanske inte per automatik utgå från att kunden är korkad 🙂 nu hängde jag lyckligtvis med i tugget och löste det dessutom själv – anslutningen i switchen var i port 3 – och tjohej vad det går!

I tisdags såg det ut såhär…


…idag heter nätverken nåt helt annat 🙂


Igår då. Fördrinken bubblade och gästerna sken mer än solen men vi hade roligt och jag skrattade mycket och det behövde min kropp!

Efteråt traskade vi ner mot Societétsparken och vimmel med vänner och bekantingar. (Saknas på bilden gör fotografen och hennes man, vi som fastnat är Mattias och jag ihop med två Annor!)

Jag hade såklart roligare igår än i förmiddags så TACK för en rolig kväll!!

EmmaLi hade avslutning på sin matlagningskurs idag och vi var inbjudna att få smaka en av rätterna de tillagat. Vi kan väl konstatera att kladdkaka inte ska vara nyttig… 😀 men en rolig vecka är nu avslutad och nioåringen är väldigt nöjd. Arrangör var 4H och de fyra ungdomar som lett gruppen fick mitt hjärtliga tack. Vilka ljuvliga unga människor! Jobba med barn och göra det så bra!

Milla och barnvakten mormor anslöt till skolan och sen bjöd vi på en kaffe hos oss. Solen gick i moln ungefär då och jag attackerade bredbandet för att slippa frysa på altanen. Och hur smidigt det gick skrev jag ju om ovan.

Nu ikväll har tjejerna varit på cirkus med sin farmor och farfar och kom hem glada och trötta. Det har liksom inte varit en särskilt arbetsam dag för någon av oss men alla var redigt trötta nu på kvällen. Imorgon blir det sovmorgon för flickorna hedbert medan fadren flitigt arbetar. Lyxigt med två lediga dagar på rad för mig! Inte överdrivet bortskämd med det numera faktiskt!

6/7: om gött om marginaler och en glad torsdagspremiärkväll på Societén!
8/7: om att känna sig felklädd fast ändå med godkänd ursäkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.