9/7: om fördelade omthaikostnader.

8/7: om att känna sig felklädd fast ändå med godkänd ursäkt.
10/7: om två sura hedbertar.

Fördelen med att planera och boka en resa som vår stundande Thailandsvistelse i så god tid som vi gör är att en ganska stor del av utgifterna redan är undanröjda. Skolan slutbetalade vi t ex i början av juni. Handpenning på två av våra boenden är lagda (40% på det ena och 30% på det andra) och i veckan är flygresan också betald så då är ytterligare en grop i skattkistan borttrollad och glömd. Återstår gör sen resterande delar av bungalowkostnader, transfers och sånt som alltid betalas på plats, t ex mat och skojsigheter. Frukostar ingår på alla våra resorts så största utgifterna blir väl i vanlig ordning glass, ris med tillbehör och öl 🙂

Det var en ovanligt lång dag på jobbet idag. Varmt och typiskt söndag. Med idag räknat återstår femton dagar, varav endast tre är lediga, till semestern. Jag skulle inte tala sanning om jag inte erkänner att jag faktiskt försiktigt räknar ner… På ledigheten sen har vi planerat in två inköp. Det gäller att maximera kombon av arbete och semester så en inte slöar till för mycket under jobbfrånvaron!

8/7: om att känna sig felklädd fast ändå med godkänd ursäkt.
10/7: om två sura hedbertar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *