14/8: om ett välkommet avsked!

13/8: om söndagsmatch och barnkalas.
15/8: om nya jaktäventyr på Morkullan!

Heliga ko sicket väder!! Helt makalöst att det som borde varit min första arbetsdag efter årets sommarsemester men som pga stängt fritids istället blev den sista lediga dagen också blev en av sommarens finaste! TACK vädergudar! Jag är skyldig er en!

Började dagen med kaffe på altanen…

…och sen körde det på i samma stil. Utan protest från töserna flyttade de sig från tv-soffan ut i trädgården å där var vi sen typ resten av dan. T o m månsarna, som plötsligt fått ett anfall av socialt beteende, gjorde oss sällskap. Stitch tyckte det såg gosigt ut i Millas solstol (en extrastor Amigo från Fiam) och provade den ett slag 🙂


Lunch hämtade vi i Brunnsparken i stan och sen fortsatte soldyrkandet på baksidan:


Nu är jag nog redo för en jobbhöst! Lite ☀️ å sen är jag energipåfylld! – och skär om nosen.

13/8: om söndagsmatch och barnkalas.
15/8: om nya jaktäventyr på Morkullan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *