17/8: om nytt tema i nosarna.

16/8: om en av mina hårdaste förhandlingar 🙁
18/8: om kalldusch och inga bad.

Tröttnade på att det inte gick att få nåt vettigt ur kommenterandet i mitt wordpress-tema Twenty Seventeen så igår kväll bytte jag. Till ett tema som heter Boston. Finns fördelar med det gamla som jag saknar (t ex snurrade headern snyggt och det gick att lägga widgets längst ner likväl som i sidokolumn) och nackdelar med det nya (bl a att inte hela inläggen syns och att jag inte lyckades få bort kategorin under inläggsrubrikerna), men på det stora hela känns det okej. Satt länge och letade/testade teman innan jag blev nöjd. Eller, innan jag blev lite nöjdare 🙂

Förr såg det alltså ut såhär

sen såg den ut såhär

fast sen kom jag på att jag ville ha en ny header… så två timmar senare såg den ut såhär

och nu är jag klar! För nu.


Framför allt är jag nöjd med att eventuella kommentarer delges och går att nå direkt vid varje inlägg, och sen gillar jag ju det stilrena. Headern är högst lågupplöst, men för oss som ofta läser bloggar i mobilen spelar det kanske inte så stor roll. Å så hade jag velat lägga de två raderna med ”Publicerat i” och ”Märkta” till höger, men jag har ingen aning om hur jag ska leta upp den koden i CSS:n. Det får bli bra ändå 🙂

Vad tycker du? Hit me gärna med input och åsikter om det finns såna!

16/8: om en av mina hårdaste förhandlingar 🙁
18/8: om kalldusch och inga bad.
6 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *