Dagsens tips: låt mänskorna stå för matlagningen.

15/8: om nya jaktäventyr på Morkullan!
16/8: om en av mina hårdaste förhandlingar 🙁

Tydligen hyser lilla katten Lakrits en stor kärlek till sina mänskor och vill gärna bidra till matbordet. Vänligt! Att vi nu mest uppskattar mat som inte sprallar, något hon inte bryr sig så mycket om när hon erbjuder oss daggmask, fladdermus, pilfink, blåmes, trast och sent igår kväll en liten mus… Tack fast nej tack lilla Lakrits!

Som du ser gjorde sig mus-usslingen kvickt hemtam i den lilla avklippta PET-flaskan – eller så var hen bara lite knäpp? Begreppet mus eller mes får sig iaf en helt ny innebörd när den här lille krabaten visar sig (och då menar jag ingen blåmes)!

15/8: om nya jaktäventyr på Morkullan!
16/8: om en av mina hårdaste förhandlingar 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.