12/9: om Apples event.

11/9: om alla saknade Lindemän.
13/9: om allas ansvar och rätt att få kritisera.

Visst blidde det som väntat tre nya mobiler som presenterades! iPhone 8 och 8 Plus har jag inte så mycket att säga om, trådlös laddning är vad jag kan hitta enda egentliga nyheten i hårdvaran. Jubileumsluren iPhone X däremot… en mumsbit som påminner om bl a HTCs och Samsungs senare modeller med glas och skärm nästan ända ut i kanten. Hemknappen är borta och fingertrycksläsaren är ersatt av ansiktsscanning. Jag är lite skeptisk till just den biten men vi får la lita på att dom vet vad dom gör 🙂 Fast nån X kommer inte få bo i det hedbertska huset på länge. Utgångspriset ligger på elvaåetthalvt å nä, inte ens jag kan försvara dom pengarna.

En ny Apple TV presenterades men eftersom vår gamla antika (med silverfärgad kontroll) fortfarande fungerar prima kikade jag inte så noga på uppdateringen där.

Däremot spanade jag länge och väl på de nya klockorna. Jag kommer nämligen ha svårt för att inte byta ut den jag har känner jag. Nya S3 har lägre pris än föregångaren och vattentätheten som jag saknar i min S1 är nu nåbar. Men så är det ju det där med färg; guld, silver eller svart?

På armen nu sitter en 42mm i gulguld. Rosé finns inte i de nya modellerna men den var inte min smak ändå. Kanske dags för en i silver nu istället och då har ju Nike-varianten snyggare armband tycker jag! Storleken är jag egentligen nöjd med, fast kanske är det smidigare med en liten? Men vi får la se…

11/9: om alla saknade Lindemän.
13/9: om allas ansvar och rätt att få kritisera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *