20/9: om stora beslut.

Dagsens tips: "Big Little Lies"!
21/9: om lovdag, inställd match och Pinchospremiär.

Vi hedbertar har en mängd stora och svåra beslut framför, och bakom oss. Det är roligt och spännande men också nervöst och ångestladdat. Som ett led i detta var jag tidigare idag tvungen att ringa ett tråkigt samtal, ett där jag tackade nej till ett nytt jobb. Det jag har idag är helt enkelt för bra för att lämna men det var verkligen inget enkelt beslut att ta.

För att blow off steam och försöka rensa skallen gick jag igår kväll på ett pass pilates på underbara Asia Spa. Men herregud. Detta tortyrredskap till att kreera muskelsmärta och genans. Ty jag är icke enbart svag och ovig utan saknar dessutom helt tekniken. Jag har träningsvärk i flera dagar efteråt och mitt stukade självförtroende kan vila endast på det enkla faktum att jag är så fokuserad och därför inte ser någon annan i träningssalen och således hoppas att detsamma gäller mina medmänniskor på yogamattorna. Fast det där med träningsvärk är la iofs ett fint kvitto på att jag inte ligger där å sölar på mattan, trots att det är så det känns där jag stel som en klen pinne kämpar för att åtminstone försöka klara EN övning med hedern i behåll… Och jo, EN position klarar jag: att ligga raklång på rygg! Fast den är inte så särdeles pilatesig när jag tänker efter utan där jag hamnar med ojämna mellanrum 😀


Här tränar jag. I denna fantastiska gamla fastighet finns superfina Varbergs Stadshotell och Asia Spa. Bara en sån sak som att dom väljer att skriva hotell som det faktiskt stavas gör att jag faller pladask! Att stället sen är vänligt och vackert och njutbart för alla sinnen, det är bara en pluseffekt!

Men våra val då? Kommer helt sannolikt att återkomma om och med vad som håller oss på pillriga. Som säkerhetsnarkoman, kontrollfreak och trygghetstörstande fegis – ”en vet vad en har men inte vad en får… osv” – är det stora steg som väntar. Men. Friskt vågat hälften vunnet! Väl?


Dagsens tips: "Big Little Lies"!
21/9: om lovdag, inställd match och Pinchospremiär.
7 comments Lägg till din
  1. Spännande värre!
    Men vad roligt att ha blivit erbjuden ett nytt jobb, även om du valt att stanna kvar (vilket säkert var rätt beslut för dig) så måste det känts gött att fler ser din potential 🙂

    1. Du fångar känslan exakt: Ja verkligen superskoj! Och det är en arbetsplats jag gärna jobbat på så det var ett tungt beslut. Jag har det väldigt bra där jag är, det är tryggt att ha den känslan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *