21/9: om lovdag, inställd match och Pinchospremiär.

20/9: om stora beslut.
22/9: om ny header igen.

Skolan höll stängt idag å kidsen hängde med farmor och farfar istället för att vara på fritids. Det blev en friluftsdag i skogen för dom små (byggde hus för sniglar bl a). Sen hade Millan dansträning på ABF och EmmaLi (som skulle haft hemmamatch mot Tvååker ikväll) myste med sin pappa.

Till kvällen var vi bjudna på smygpremiär hos restaurangen Pinchos där det bjöds på allt! Kändes lyxigt att kunna prova allt som kändes spännande på menyn. Å barnen uppspelta till tänderna eftersom dom tydligen har stenkoll på det här restaurangkonceptet!


Chili på högrev drog flest gilla näst efter baconlindade dadlar, en skål goda oliver, chèvre med rödbetor och friterad halloumi med supergod chimmichurri. Hade vi varit lite bättre planerade hade vi nog testat fler rätter men det ska ju finnas något kvar på menyn att pröva 🙂 Till dessert mumsade töserna daimbrownie och ”barnens favorit” (vaniljglass och ett kinderägg). Tyvärr uppstod ett mindre debacle när jag råkade hjälpa till att äta upp daimbrownien, men som läget var kunde jag enkelt lugna besvikna sjuåringen med ett ”äh sorry, jag beställer en ny till dig!” :p

Drinkar bjöds det på också, med och utan alkohol, samt öl till Mattias och vin för hans kollega Anna å mej så det är fint att jag inte börjar jobba förrän kl tolv imorrn!

Just här lyfte jag Millans turkosfärgade godisdrink. Min passionsmojito var finare fisken men gjorde sig inte lika väl på bild.


EmmaLis inställda match kommer enligt plan spelas på lördag istället. Det är vattensjuka planer i hela kommunen tydligen. Det där med dränering är kanske inte så mycket för ungdomsplaner…


20/9: om stora beslut.
22/9: om ny header igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.