24/9: om olik sorts träningar.

23/9: om lördagsmys!
25/9: om måndagsfeeling.

Vi slösar energi på olikt vis denna dag.

Söndagsfys á la Mallias:

Kombinerat söndagsfys å -mys för Ullisar:


När jag gick hem från yoga och dusch på spa:t var det härligare temperatur ute än vilken kväll som helst i hela juli. Sensommar aka indiansommar aka brittsommar aka ljuvligt!

Söndagsklassen verkar vara den mjukaste – iaf jämfört med dom andra jag varit på. Precis som på yinyogan i onsdags kväll var det mycket fokus på andning och medveten närvaro, men denna klassen var mer ”vanlig” yoga med fysiska positioner. Jag har dålig kunskap om dom olika yoga-varianterna men idag kunde jag för första gången lägga extra tyngd i stretchen. Att jag gick hårt åt hunden känner jag i svansroten, men vi hade också flera vridmoment som jag tror belastat min svaga punkt.

Ska hålla lite extra koll och vara försiktig de närmsta dagarna. Den molande värken i ländryggen brukar vara varning för stundande ryggskott.


23/9: om lördagsmys!
25/9: om måndagsfeeling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *