2/9: om att mota baciller i grind.

1/9: om förberedelser...
Dagsens tips: menskopp.

Jorå. Den där bedrövliga förkylningen som Mattias gått omkring med några dagar försökte ge sig på mig. Jag spenderade därför dagen med att göra ingenting (kidsen hade sovmorgon och sen asmys med sin farmor och farfar) och den jätteonda ena lymfkörteln vid halsen bekämpades med sömn och alla möjliga sorters piller. Till min lycka verkade det hjälpa?

Solen vrålsken tydligen hela dan förresten. Vroksjab. Lite satt jag på altanen på eftermiddagen men inte tillräckligt för att känna att jag direkt utnyttjade det ljuvliga vädret. Misse Lakrits däremot både uppskattade och utnyttjade utomhuset för fullt. Hon satt och tvättade sig i solen när jag försökte fånga henne med linsen. Men att få henne gå med på att fastna på kort… det är inte jag mänska till att lyckas mä :p

Kan väl säga att det här fotot är rätt talande…

Tur att en av oss gjorde det underbara septembervädret värt iallafall. Är så lycklig för alla skvättar blå himmel jag lyckas få se. Genom fönstret är såklart inte lika fint som under bara himlen, men alla blåa himlar är bättre än de grå!

På seneftermiddagen däremot, efter att gräset blivit klippt, körde vi ut till Trönninge för att hämta kidsen och då jäklar; I kvällssolen hamnade vi med varsitt glas (det ena alkoholfritt) och wii så blidde det lite ordning på den här lördagen ändå!


Nu tar vi helg och imorrn får det gärna vara sensommar igen!

1/9: om förberedelser...
Dagsens tips: menskopp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *