26/10: om en ändå vore ledig på en ledig dag!

25/10: om gråblött.
27/10: om höstsol, surya solo och två Halloweendisco!

Så gött det hade varit att bara få ligga i soffan å streama serier en dag emellanåt! Idag lyckades jag iaf knö in en förmiddagsyang på Asia Spa och efteråt satt jag en kvart och typ bara glodde rätt ut i ett av avslappningsrummen. Tyvärr gav just avslappningsmomentet motsatt effekt så jag trippade hemåt över torget med axlarna vid öronen. Världens bästa man fångade mig på vägen, såg hur det var fatt och redde ut. Vad hade jag gjort utan den där asså? ❤️

På kvällen FN-konsert på skolan! Många duktiga barn och härligt att se glädjen i alla framträdanden! Lite segt blir det tyvärr eftersom det är långa pauser mellan akterna. Fast… kidsen glada och det är viktigast!

25/10: om gråblött.
27/10: om höstsol, surya solo och två Halloweendisco!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *