6/10: om att buzza L’OR Espresso.

5/10: om foton på kids i skolans sociala medier.
7/10 - om fotbollscup med härliga tjejer i ösregn!

För att älska kaffe så mö som vi gör i vår familj är det märkligt att vi kör halvfabrikat av typen färdigmalet i både bryggare och kapselmaskin. Men… vi är bekväma av oss och då är Nespressomaskinen väldigt smidig.


Nu har jag via Buzzador fått möjlighet att testa kapslar från L’OR Espresso som gör aluminiumkapslar till just Nespresso. De två smakerna jag fick hemskickade är Ristretto och Profondo.

Ristretto – de svarta till vänster – är en espressovariant med mycket smak och kraftig intensitet. Den är ändå mild och creman känns len och nästan helt utan beska. Jag tyckte om, men Mattias blev överförtjust!

Förpackningen är både tilltalande och funktionell. Den är återförslutningsbar (jag gillar) men kunde varit mindre och jag är föredrar så lite luft som möjligt i kartonger. Dessutom står det inte var kaffet kommer ifrån och det tycker jag är synd. Jag vill gärna veta vad jag dricker, men jag gissar det kan vara så att kaffet är en blandning av allt möjligt och därför omöjligt att ursprungsmärka? Men smaken, som väl är en av de allra viktigaste frågorna i urvalsprocessen för matvaror, är bra.

Gissar att Sydamerika kan vara delaktig i verksamheten så en kopp framför vår gamla världskarta känns relevant.


Jag skulle kunna tänka mig köpa detta kaffet igen och passar på att öppet bjuda in till avsmakning så även andra får avgöra vad de tycker! – sålänge vi har podsar kvar :p å sen har vi annat kaffe också att bjuda på!

5/10: om foton på kids i skolans sociala medier.
7/10 - om fotbollscup med härliga tjejer i ösregn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *