10/11: om AW med nya kollegor.

8/11: om ett rungande HURRA för vår tioåring!!
11/11: om ett litet Pinchoskalas 🎉

Ikväll skålade vi in kontraktet på nya lokalen med en bubblande after work! Döttrarna och jag trillade in på Lolles strax efter stängning och tog del av mumsbitarna som serverades och jag kände mig som alltid så välkommen. Vilket gäng asså!

Å gött med bubbel bland blazrarna:

Vi skildes åt efter ett par timmars skratt och jag är så jäkla glad att ni finns, mina fina nygamla

k o l l e g o r ❤️


Att sen Sverige helt ofattbart spelade 1-0 mot ett teaterspelande Italien på Friends i play off till VM, det kändes liksom bara som bonus. Fast när målet väl susade in, då snusade jag faktiskt i soffan 😉 På måndag returmöte i Milano. Oavgjort räcker ju så ujuj tänk om Jannes lag klara hålla emot!! Jag kommer ha väldans bråttom hem från jobbet på måndag kväll det är ett som är säkert 🙂

8/11: om ett rungande HURRA för vår tioåring!!
11/11: om ett litet Pinchoskalas 🎉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *