1/11: om badlandsdag.

Dagsens tips: Skagen i oktober!
3/11: om wihoo! - Lolles news

Tydligen resenärsskiftesdag på The Reef idag för det var väldans lugnt i poolerna. Vi plaskade med gott om plats från typ klockan elva men tre timmar senare började det tjockna på så då var vi färdiga!

Åt en väldigt tidig kvällsmat (pga galet klen lunch) på ett bra ställe jag gärna rekommenderar om du har vägarna förbi Fredrikshavn: 2takt Café & Brasserie. Fräsch mat till både stora och små! Kul att även barnen ses vara värda mer än halvfabrikat och mesiga pommes 👍🏻

Vi var tillbaka på hotellet vid kvart över sex å efter att ha lämnat shoppingkassar på rummet satte vi oss i lobbybaren. Milla å Melker fick ansiktsmålning

och sen spelade vi MIG på min mobil (Jenny vann) å när muggar å glas var tomma traskade vi upp till rum 526 (och 534) och alla fyra hedbertar avslutade första dagen i november framför Champions League i vår säng.

Imorn åker vi tillbaka hem till Sverige. Med oss tar vi glada minnen och ljuset från Skagen!


PS. Det var ett litet elände att tvätta bort Hello Kitty. Kan tänka att det var rätt bökigt för lilla pandan/skelettet i rum 534 som hade oceaner av teatersmink i ansiktet…

Dagsens tips: Skagen i oktober!
3/11: om wihoo! - Lolles news
2 comments Lägg till din
 1. Som jag sa, jag trodde personalen skulle komma och anklaga mig för barnmisshandel som ungen tjöt när sminket närmast ögonen skulle väck… Och fortfarande syns spår av svart längs ögonfransarna. (Men jag vet nu att han klär i eyeliner) Fast panda? En med igensydd mun då. Han var ju faktiskt zombie! (Men jag vet, på ett spex jag jobbade med gick han som spelade döden internt som jättepandan, för skillnaden är liten.)

  Tack för några fina dagar.

  Men visst var det bra kvalitut på barnens mat även i tisdags kväll? Den som dessutom var gratis…

  1. Mycket gulligare med 🐼 än med 💀 tyckte jag ❤️ Tror du håller med 😘

   Ja asså all mat (utom möjligen buffén) var ju kanonbra för både små och stora! Tur min baddräkt var flexibel!

   Tack själva som sagt! Skitskoj och enkelt att resa med er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *