12/11: om en far på sin dag.

11/11: om ett litet Pinchoskalas 🎉
13/11: om spö på San Siro.

Alla barn har inte sån tur som mina, men så valdes han också med stor omsorg 😀 eller öööh, egentligen var det nog så att han valde mig och jag insåg ganska fort att det här var något av det bästa som fanns! Arton år senare har vi varit gifta i fjorton och skapat en liten familj. Våra två töser är det bästa vi någonsin gjort och dom vet nog inte hur lyckliga dom kan skatta sig: deras pappa är ett unikum av jämställt föräldraskap! Det är ingen risk att den hedbertska mamman nånsin kommer på tal för Parent of the Year Award…. pappan däremot har plockat hem tio pokaler och sedan snart åtta år tillbaka har han dessutom dubblat dom!

Jag är så glad att du finns din knasiga filur! Vi drar inte alltid jämt, men sålänge vi drar åt samma håll så kompletterar vi varann grymt <3 Många grattisar på Fars dag idag, om än alla dagar om året väl egentligen borde firas som dina om det ska vara rättvist!

11/11: om ett litet Pinchoskalas 🎉
13/11: om spö på San Siro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *