14/11: om baksmällan efter VM-avancemanget.

13/11: om spö på San Siro.
15/11: om sovmorgon, tjusningen i ett nytt affärssystem och en gnutta sol.

Nästan hela första halvlek av gårdagsens match mot Italien lyssnade jag på i bilen hem från jobbet. Därför fick jag mig via Radiosporten en njutbar stund i ordkonstnären Christian Olssons sällskap och slapp se Mikael Lustigs bedrövliga ordval efter de italienska fansens dåliga beteende under vår nationalsång. Lustig verkar ha missat det klart otidsenliga i att använda det kvinnliga könsorganet i nedsättande mening? Att samme man var den som satte en fot i den raserade studiorekvisitan är olyckligt för nu har han en hel del att stå till svars för. Men kommer han kommentera sitt beteende tro?

Nu ser jag fram emot att Janne Andersson styr upp det här med ordbruket i sitt lag. Han kan få bra hjälp av Jimmy Durmaz som är en förebild iom sitt stöd för Locker Room Talk!

13/11: om spö på San Siro.
15/11: om sovmorgon, tjusningen i ett nytt affärssystem och en gnutta sol.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *