16/11: om livligt på balkongen.

15/11: om sovmorgon, tjusningen i ett nytt affärssystem och en gnutta sol.
17/11: om yogisar och jag.

Tror jag har skrivit om det förr, men jag är verkligen förundrad: helt vansinnigt ju att den där blomman i balkonglådan – som jag just nu inte kommer på vad den heter – frodas yvigare och piggare nu än i somras! Har inte hjärta att slänga den/dom och jag är ute och noppar döda blommor när andan faller på vilket såklart kraftigt bidrar till de klart odöda tendenser plantan uppvisar.


Ledig dag idag och till min oerhörda förvåning fick jag sällskap i soffan! Lilla katten Lakrits kom och hälsade på på samma vis som Stitch brukade göra, och sen la hon sig bredvid mig på filten. Faktiskt närmare än vad Stitch brukade ligga och jag vågade knappt röra mig av rädsla att jaga bort henne… fast sen var det nåt som fångade hennes uppmärksamhet och så var den ”mysstunden” över :p

Vacker att se på är hon! Och det kommer fler och fler glimtar av gosighet från henne. Attans vad jag håller på att bli fäst vid den här lilla pälsusslingen. Det var inte alls min plan…


Vad jag gjorde i soffan på förmiddagen? Jobbade lite bakom datorn och såg sen en alldeles fantastisk dokumentär på SVT Play. Tänkte berätta mer om den när jag samlat mig lite.

Prognosen ser fortfarande kylig ut för Stockholmsresan. Här hemma var det som synes soligt imorse men sen mulnade det på. Lyckligtvis håller sig kvicksilvret över nollan för jag har fram till efter helgen fortfarande sommarsulor på bilen. Det är en del jobb som ska göras bakom hjulen, broms-nånting och länkarms-nånting och så var det nåt mer tror jag, så vi lyfter bara av dom en gång och planerat ska det fixas medan vi är iväg. Märkligt nog är det ju ändå inte bara sort på däcken som avgör trafiksäkerheten… är det halt hjälper inget annat än att sänka hastigheten oavsett däckstatus!

15/11: om sovmorgon, tjusningen i ett nytt affärssystem och en gnutta sol.
17/11: om yogisar och jag.
2 comments Lägg till din
    1. Jag håller tummarna för att det blir så. Vi vill ju ha katt för att det är mysigt, eller iaf SKA vara mysigt, inte för att vi vill se en svart skugga rinna iväg så fort vi tittar åt hennes håll… och just den biten är ju bättre! Hon söker sällskap på ett helt annat vis och står fortfarande bara ut med att bli gosad med en kort stund, men vi hoppas väl på att hon är på väg åt rätt håll = kommer att bli uppskatta det sociala livet mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *