18/11: om pack och gråblåst.

17/11: om yogisar och jag.
Dagsens tips: Hurra för min mamma!

Vädret är blä och eftersom regnet slog som spö i fönsterblecket inatt sov vi som krattor. Höst på det här viset? Nejtack.

Asså fattar inte att det här med packning alltid ska vara så ångestladdat för mig. Nu är iaf väskan klar (väskorna faktiskt, tog en liten rullväska också för att få plats med skor: tjocka vinterskor har vi på oss för promenader i isbitsväder, men det är svettigt att ha dom på inköp och på restaurang) så vi är redo för ett par nätter i huvudstan.

Släppte imorse av de två små underbara människorna som är våra döttrar på väg till jobbet. De skulle vara hos sin farmor och när jag såg dom gå iväg tillsammans fick jag en såndär herregu’-va-jag-är-lyckligt-lottad rakt i magen ❤️


Katten Lakrits ska förresten provbo hos svärföräldrarna ihop med kidsen medan vi är iväg. Det kan gå hursomhelst! Det finns ju redan en befintlig måns i försöksboendet så vi får la se hur det går 😁 OM det funkar så har vi löst ett kattvaktsproblem för tiden i Thailand. Ifall det inte funkar? Tja, då har vi iaf försökt!

17/11: om yogisar och jag.
Dagsens tips: Hurra för min mamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *