4/11: om överrumplande respons ❤️

3/11: om wihoo! - Lolles news
5/11: om en höstsöndag på jobbet.

Asså oj! Efter HNs artikel igår har det från alla möjliga håll plingat i mobilen av otroligt vänliga meddelanden som verkligen värmer och lyfter oss ❤️ Jag är överraskad och sååå glad! Om ni visste hur mycket det betyder!!

I skrivande stund har Mattias FB-delning av gårdagsens nosning också fått oväntade mängder tjoande respons: 164 har just nu tryckt på tummen/hjärtat/wowande fejset och hela 159 kommentarer finns under inlägget (jo, knappt hälften av dom är iofs våra svar på gulligheterna) men they keep storma in 😁 Lolles eget inlägg med länk till Hallands Nyheter har just nu 132 hjärtan och 47 kommentarer. Helt galet ju! Lolles Kläder är en liten butik i en liten stad och vi har ingen stor krets vänner/följare på Facebook, men utanför sociala medier har vi många goa och omtänksamma personer omkring oss – tydligen 😜 Så otroligt skoj! Dessutom fortsätter mobilen plinga av meddelanden och människor tummar upp åt oss även irl! Så, TACK!! Till alla vänner, kunder, bekanter, kollegor (på båda våra jobb), bådas familjer och Lolles blivande grannar på Torggatan för glädjen ni delar med er av! All kärlek, alla uppskattande hurrarop, allt välkomnande och omtänksamt lycka till överrumplar oss… Yngsta dottern Milla fångar känslan perfekt på bilden från i våras:


Ja som jag skrev igår har det verkligen varit ett långt race som nu närmar sig upploppet. Å jeez så skönt att nu slippa smyga med den underbara nyheten!! Tro det eller ej, men det har faktiskt gått mer än fjorton månader sedan allra första andetaget i det som är på väg att bli en milstolpe i Lolles Kläders historia drogs! Vi satt på tåget från (eller om det var till?) ett inköp i Stockholm när Mallias håller upp mobilen framför mig: en artikel i lokalblaskan om Nordeas framtida flytt till tillbyggda Gallerian… jag hoppar bokstavligt exalterat upp å ner i sätet… en ledig hörnlokal i attraktivt läge vid torget!? Tjugo meter bort?! Samma hyresvärd… Vilken once in a lifetime möjlighet!! Herregud! tjöt jag till en chockad Mattias, den lokalen måste ju vi försöka få!!. Å ja, det fanns såklart en anledning till att han visade artikeln för mig så visst var vi på samma spår redan från början!

Lite trögstartad var han ändå min lilla nos, men min övertalningsförmåga och argumentationsteknik är vid behov magnifik och på tåget hem togs så det allra första steget: ett sms till hyresvärden. Frågan är gratis älskling! lugnade jag, som annars är bedrövlig säkerhetsnarkoman. Och japp! Frågan är fri men sen tar gratis slut. Många diskussioner och ekonomiska beräkningar och entusiastiska uppmuntranden (från min sida) och oroligt klianden av hår senare lyckades jag mot alla odds övertyga min make om att vi tillsammans skulle våga ta steget att försöka få lokalen. Otal (hemliga) möten följde. Hyresvärden – som inledningsvis hade helt andra planer – fångades å då relativt snart i vår entusiasm och jag är så otroligt tacksam och lycklig att de (vågar/ 😜) ger oss chansen till detta: Mats Rydholm, du är en fröjd att förhandla med! Banker, leverantörer, revisorer, arkitekt, inredare, byggare… för att inte tala om våra familjer som helhjärtat stöder oss. Kollegor… älskade Soffi, Anna, Eivor, Anita, Lars-Göran plus Max: det känns tryggt att ha er bredvid nu när det kommer storma! Ni kommer vara vårt stöd och bollplank och lä och wii så spännande och pirrigt det känns! Och Vicki, det kommer bli tomt och lite mindre piffigt utan dig efter jul men vi önskar dig lycka till på ditt nya äventyr ❤️

Kunder, nya grannar, medarbetare, inspiratörer, leverantörer och alla ni andra: håll i er! Vägen ligger rak och inbjudande framför oss!

3/11: om wihoo! - Lolles news
5/11: om en höstsöndag på jobbet.
2 comments Lägg till din
    1. Tack!! Det är himla spännande och lite nervöst, mest är det skönt att det långa och hemliga förspelet nu är över och att vi slipper smygas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *