Dagsens tips: Hurra för min mamma!

18/11: om pack och gråblåst.
20/11: om gårdagsens resa från Varberg till Stockholm.

Det här är min mamma! Hon har världens lenaste handflator och en lång fläta, hon har åkt rosa bussar på flera kontinenter och är lite knäpp (men det är ett släktdrag 😜) men hon är rolig och väldigt snäll och mjuk och ärlig och bäst på att trösta och pysslig och lite av en konstnär! Jag är mallig att ha en så jäkla bra mamma ❤️ den bästa faktiskt!

Många säger att vi är lika. Till utseendet? Ja det kan nog alla se! Men vi är lika på många fler vis; båda pratar mycket och gärna, vi uppskattar samma sorts kultur, älskar att läsa böcker och att diskutera och vi delar samma sorts gammaldags allmänbildning (dvs lite kunskap om mycket). Av min mamma har jag ärvt min ärlighet och min styrka att stå emot orättvisor, att inte sitta tyst när jag tycker saker är fel. Både mamma och jag tar gärna på oss rollen att vara besvärlig om det är vad som krävs? Vi kan vara den svagas röst och räds inte tunga ämnen som sjukdom, sorg och död. Kanske omedvetet har den lilla kvinnan som är min mamma också lärt mig älska mig själv!


Båda mina föräldrar har gett mig skinn på näsan och mod att ta plats. Jag har fått mycket gratis som har ganska lätt för att lära, inga problem med ord och redan tidigt fått fördelar och trygghet med mig hemifrån, men min mamma särskilt har byggt en stadig grund för mig att ta avstamp från och för det är jag så himla glad och tacksam ❤️

Idag fyller min unggamla HK år (69 stycken faktiskt) och jag skickar JAA MÅÅ HON LEEEVAAA hela vägen ner till Gran Canaria (där hon har det gött i några veckor) ☀️🎉!! Älskar dig så mycket lilla mamman och önskar dig en strålande och überball dag!

18/11: om pack och gråblåst.
20/11: om gårdagsens resa från Varberg till Stockholm.
2 comments Lägg till din
  1. Åhh, Ullisen vilken hyllning, jag tackar ödmjukt, lipar en skvätt och går ut och sättet mig i solen bakom solbrillor och rodnar❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *