17/12: om den sista vinterdagen 2017?

15/12: om ett fantastiskt fint avsked!
22/12: om ljusare tider.

Vitt och härligt, juligt, krispigt, ljust och friskt! Men alldeles snart… ett minne blott och väderprognoserna slår in. Redan imorgon är plusgraderna över oss och det ser snart ut ”som vanligt” i Varberg… Därför njuter vi för fulla muggar idag och andas in vinterluften såsom den helst ska vara!

Denna bild är fotad över busstationen nere vid Brännvinsringen på Engelbrektsgatan, från passagerarsätet, när vi körde hem från Lassabacka på eftermiddagen. Högt i tak och även om det vita redan hunnit börja försvinna från trädens grenar andas naturen med långa djupa andetag. Det är det HÄR jag älskar med västkustvintern. De få ögonblicken av njutbar vinterkänsla inbäddat i det annars så grå och muddiga luddet.

Hemma på vår gata i stan sköt jag genom nyss isskapad framruta, därav suddig fokus 🙂


Nu återstår att se om det blir en grå jul som förutspått! Jag hoppas såklart för fulla muggar att vädergudarna spelar oss ett spratt och låter stora snöflingor falla!

15/12: om ett fantastiskt fint avsked!
22/12: om ljusare tider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *