27/12: om de där mellandagarna…

25/12: om god jul och sådär!
28/12: om värnlösa barns dag...

…som väl egentligen är vad alla dagar är? Dvs mellan något och något annat? Men det är la att komplicera saker för mycket antar jag 🙂

Jobb jobb och mera jobb har det varit sen julafton för mig. Ruschen drog igång idag och det är väldigt skojigt att hjälpa glada kunder! De stressade och otrevliga är det inte lika skoj att hjälpa såklart men lyckligtvis är de inte så många! Kollegorna är i vilket fall glada allihop och extra skoj var det att idag få en väldigt rolig nyhet om en av de gamla jobbvännerna som iofs sannolikt kommer lämna oss för nya äventyr men som snyggt lämnar med en fantastisk nyhetsraket! Att min tråktid (10-20:30) dessutom blev bortbytt till mycket trevligare 8-16 utan att jag alls bett om det var ännu gräddigare på laxen och nu väntar två ”lediga” dagar med tjejerna. Att maken och jag inte lyckats synka ledigheterna denna julen tar vi igen i februari och mars. Med råge. Apropå det så är det snart dags att slutbetala ett av boendena och därmed är alla planerade utgifter lagda. Kvarstår gör några boenden, transporter mellan öar och transfer till o från flygplatsen samt en helg som vi inte ens har planerat för. Vi saknar boende för ett veckoslut i början av mars så om någon har tips på utmärkta resorts t ex på Lanta eller nånstans i närheten (har funderat på Rayley men södra Lanta locka också) mottages dessa med förtjusning!

Mellandagarna då. De ska spenderas till att komma ikapp, att reka inför nya Lolles och att byta en av julklapparna jag fick. Således har jag googlat mig knäpp på Nature, Shooting Star och Blooming… så många alldeles magiska skönheter, men så alldeles galna priser för hedbertar… tur att drömma och att googla är gratis! Och lyckligtvis är jag inte begåvad med modellsnygga händer och fingrar så det är lätt att plocka ner sig på jorden när jag googlat färdigt 🙂


Bilden nedan är från julafton och promenaden till dopp i grytan hos min pappa. Grått och blött som vilken midsommar som helst. Något kallare, ja, men bara nåågot…


Det är la ett evinnerligt elände att vädret ska vara så trist. Å ingen ljusning i sikte om jag ska lita på prognoserna?

25/12: om god jul och sådär!
28/12: om värnlösa barns dag...
2 comments Lägg till din
  1. Häromåret konstaterade en kompis att det var varmare på julafton än det varit på midsommar
    Afton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *