28/12: om värnlösa barns dag…

27/12: om de där mellandagarna...
30/12: om lite nervös premiär!

…som inte längre är menlösa, men tjo en smula meningslöst känns saker just nu. Gäller att ta sig i kragen så försoffningen inte är ett faktum!

Lekdejt för Millor idag och det är härligt hur dom små sysselsätter sig själva! Eller asså. Lite hjälp på traven behöver dom kanske ha ibland men med morot och mutor kommer en långt har jag upptäckt :p

Innan kamratbesök hann jag möta upp maken för att besöka juveleraren. Nu ligger en silverfärgad Forest inte långt bortom räckhåll minsann. Attans tur att de där ringarna butiken hade på plats inte var i rätt storlek… en Blooming med rosa sten är nämligen också väääldigt fin, precis som en enkel Forest i guld… men nu är bollen i rullning och jag försöker släppa google-fälten vind för våg.

Har sett de två första avsnitten av Fröken Frimans Krig. Självfallet är det ytterligare en eminent kortserie att tycka om! Är så glad att SVT stundtals insett värdet i att göra njutningen kort. En serie behöver inte vara längre än tre avsnitt, det är ändå bara så många som är givande. Efter att ha kämpat oss igenom otaliga gäsplånga säsonger av t ex Bron, Morden i Sandhamn och Gåsmamman men också av annars superbra Midnattssol, Bonusfamiljen och Jordskott känner jag det är befriande med en kortserie.

Något annat som inte är fullt så befriande är alla kläder som sitter tajt. Är rädd att jag behöver köpa ny bikini om det ska fortsätta såhär. Eller som maken charmigt uttryckte det härom dan när jag rann upp och nerför trappan för att få ihop dagens aktivitetsmål: ”i baddräkten kommer du nog, frågan är vad som blir över!”. Jotack. Det kommer bli en hel del över! 🙂

27/12: om de där mellandagarna...
30/12: om lite nervös premiär!
8 comments Lägg till din
 1. You and Me… jag är större än någonsin. Nya bikinis köpte jag i somras och nu på rean köpte jag ny vinterjacka.

 2. Inga av mina ringar passar mina svullna händer och innan mina värden stabiliserats (vilket väl typ är om ett år) så känns det onödigt att slå ut dem. Men fasiken vad naket det är att vara ringlös.

  1. Märkligt nog har jag inte tjockat mig på händerna? Iaf passar ringarna som förr, och då har jag ju ändå tagit in vigselringen som varit för stor ända från början! Nya ringen nu blir i lagom storlek. Men så har jag ju ”fördelen” att ha haft tjocka och korta fingrar alltid så de har väl haft max-storlek alltid liksom :p

   1. Jag är tio kilo plus… och anledningen till att jag sökte läkare var svullna händer (och utflippad mens). Jag är ju så svullen om händerna att jag har ont i lederna! Och allt är värre efter jag började med medicin, men troligen är det så att jag faktiskt inte började få symptom förrän efter jag varit hos läkaren. Jäkla autoimmuna sjukdomar och lite häftigt att få diagnos innan man fattar att man ör sjuk!

    1. Otäckt ändå när kroppen inte alldeles tydligt meddelar att saker är obra 🙁 hoppas det på sikt blir bättre för dig med medicinen, annars kanske det finns andra lösningar? Vet ju inte vad som är galet och det kan vi ta nånannanstans än här i nosarna <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *