30/12: om lite nervös premiär!

28/12: om värnlösa barns dag...
1/1: om det gamla och nya året.

Imorgon stämplar jag in för min första schemalagda butikstid på Lolles! Lite nervöst, ja! Jag var allt bra mycket coolare med detta för några veckor sen än nu… tolv timmar från actually gonna happen 😜😁🙃 Nå! Kom in å säg hej på den nervösa och hennes coola make i butiken som är öppen från 10 till 14.

Har du tur får du syn på någon av döttrarna som lovat dyka upp å hjälpa oss hålla ordning på galgar och annat finlir!

Låt nyårsstassen kompletteras och uppgraderas hos oss; den där vita skjortan som visst inte var så vit, byxorna som ändrat storlek i garderoben, kavajen som var modern förr! För att inte tala om accessoarerna? Slipsar, smycken, flugor, manschettknappar, näsdukar och nyårets herrliga motsvarighet till glittrande nätstrumpan: en stilig halssjal gör dig lika sparkling som bubblet i glaset!

Vi är på plats att hjälpa dig stråla ut 2017 och glida in i 2018 med en bang! Välkommen 🎉

28/12: om värnlösa barns dag...
1/1: om det gamla och nya året.
11 comments Lägg till din
   1. Nämen såklart Marianne! Det går inte att tyda ett liv utifrån en blogg heller 🙂 eftersom jag tydligen dessutom t o m varit otydlig i densamma 🙂

    Förhoppningen är att jag kommer att få delvis tjänstledigt på mitt ”riktiga” jobb så att jag kan skolas in tillsammans med Mattias och dom andra i butiken på Lolles. Sedan många år har jag varit delaktig bakom kulisserna, t ex genom att få vara med på många av inköpen varje säsong, så det ska bli skojigt att nu också få chansen att synas utåt! Det har varit en lång process för Mallias och mig att komma fram till att vi ska försöka jobba ihop officiellt. Jag menar, vi har ju varit ihop snart halva livet så det är hög tid att nu ge yrkeslivet tillsammans en chans!

    1. Då anade jag i alla fall rätt! Jättekul att byta jobb ibland. Jag började mitt tisdagsjobb idag, det var så kul. Lika som förut, men nu har de lärt sig massor sen jag lämnade några av dem i mars förra året. Nya duktiga har tillkommit och de sliter som djur för att få bra betyg och kunna välja framtid lite lättare.
     Det var ett kärt återseende, som gammal tant i deras 19-åriga ögon, var jag rädd att de skulle sucka när jag dök upp som tisdagslärare, men icke! Åh, vad det värmde! Men tur att jag inte ska upp i morgon igen.
     Lycka till med att jobba ihop. Det är mpnga som klarar det. Kanske svårare att gå hemma som pensionärer när alla rutiner ändras.

     1. Jajemen! Vi ska bli sambos på jobbet maken och jag ihop med mina två nya kollegor. Å ja, det där du skriver om pensionärsliv och en vardag tillsammans är nog att jämföra med det vi ska ge oss in i.

      Så roligt att du har det bra på extrajobbet! Klart att du är omtyckt och efterlängtad. Du har ju kommit att betyda mycket för dom unga människor du hjälper där!

  1. GOTT NYTT till dig och din fina familj!!

   Ååh gulliga du Sarah! Jag blir så himla glad för dina snälla ord både här och på fb. All vänlighet du sprider ger glädje åt så många <3 TACK fina du!

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *