4/12: om nackdelen med att få smita tidigare från jobbet…

3/12: om skyltsöndag.
5/12: om tacksamhet!

…när det är svinkallt och värmaren är tidsinställd på ordinarie schema :p


Jag sprang ut på parkeringen direkt efter att jag stämplat ut för att ge bilen några minuter medan jag bytte om osv. Som du kan se hade det inte hunnit hända så himla mycket eftersom jag 1) var för snabb på ombytet och 2) det faktiskt var oväntat många grader under nollstrecket. Dessutom låg mina gosiga in-case-of-emergency vintervanter kvar i bilen under dan (den skulle ju ändå varit varm när jag körde hem) och avsaknad av rattvärme var ytterligare en nagel i ögat denna kväll. Men! Det var härligt att hinna hem och pussa på dom små innan dom skuttat i säng på kvällen och så värt lite kall nos och rumpa! Å eftersom jag faktiskt hittade isskrapan behövde jag bara göra slut på typ hälften av den mängd spolarvätska jag annars slösat över framrutan 😀

3/12: om skyltsöndag.
5/12: om tacksamhet!
2 comments Lägg till din
  1. Meh. Vintervantarna ska alltid! has i handväska eller jackficka, av just en sådan här anledning. 😉
    Själv har jag ingen bil att lämna dem i och använder inte handväska mer än tre gånger om året, så det är jackfickan som gäller. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *