7/12: om min alldeles superfinaste kollega!

5/12: om tacksamhet!
9/12: om att vara en dålig förlorare.

Idag styr tåget mot Helsingborg. Som sällskap har jag en alldeles avundsvärt fin kollega, vän och äkta make! Tänk vicket lyllos jag är som får möjlighet att jobba mer och mer med honom:

Extra lyxigt är det att den här inköpsresan inbegriper hotellövernattning. Gustav från Stenströms möter upp oss på hotellet, vilket vi går till direkt när tåget kommit fram, och bjuder på lunch på vackert belägna Pålsjö Krog. Därifrån åker vi till hans showroom på skjortfabriken och jag som aldrig förr har varit med på detta inköp tycker det ska bli himla spännande! Gustav har jag träffat dock så jag är helt säker på att eftermiddagen kommer bli både trevlig och givande. Och så himla uppskattat att han agerar chaufför både fram änd tobäjko!

Varför vi bor på hotell? Jo. Ikväll blir det julbord i Sabbias showroom med italienska leverantörer av högkvalitativ konfektion och kollegor i butiksbranschen. Det är lite nervöst för förra året var det tydligen ett sjöslag som höll igång rejält! Utgår från att det blir lite lugnare i år, och att jag kommer att få vässa klädkunskaperna och visa de sociala skillsen rejält. Å jag gissar det blir vääääldigt lite fotbollssnack :p

5/12: om tacksamhet!
9/12: om att vara en dålig förlorare.
2 comments Lägg till din
    1. Ja det blev jättebra! Fina skjortor och ett bra inköp. Maten smakade bra också men en eller ett par snaps för mycket gjorde att fredagen blev ganska trött 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *