1/1: om det gamla och nya året.

30/12: om lite nervös premiär!
Dagsens tips: Tänk längre än näsan räcker - även om du skulle råka vara utrustad som en elefant.

Att jobba Lolles gick som en dans! Eller asså… jag överlevde 🙂 as did the kunder och make!

Bambi Hedbert har aldrig känt sig på halare is men med isen också i magen redde jag märkligt nog ut både det ena och det andra. Men ehum. Det krävs en viss del skådespelartalang för att sälja fyratusenkronorsrockar och tretusenkronorsblazrar en knappt har sett tidigare. Fast jag sålde inga rockar iofs… och kavajerna gick jag på vad-har-maken-i-garderoben och puttade glatt en pigg näsduk i bröstfickan när han tyckte den grå han annars gillade såg lite för snäll ut. När han lämnade butiken för lite betänketid trodde jag aldrig jag skulle få se honom igen men tjohej, tio minuter innan stängning skuttade han in, med frun i släptåg, och när det visade sig att frun var en gammal bekanting gick det mycket lättare!

Att sälja accessoarer till ett ungt par blev en annan utmaning jag glatt tog mig an. Efter att först ha letat förtvivlat efter rätt låda, något jag ”skickligt” pladdrade bort, kombinerade jag fram en lösning båda två såg glada ut över. En van konfektionssäljare hade troligen aldrig vågat sälja nåt så vågat men.. jag är varken van eller feg så all in och jajamen det blidde affär! Lite pinsamt då att överhuvudtaget inte kunna hantera kassa-apparaten 😀 tur maken kom flygande och att döttrarna kunde avleda uppmärksamheten från mitt tillkortakommande tills dess :p


Nyårsafton firades med fina vänner och när alla – vuxna som barn – ungefär samtidigt trillade i säng framåt halv fyra var det med mätta magar och stora leenden! TACK goaste Ex3+O för årets tveklöst godaste fest!

Dagen efter behövde vi luft…

…och döttrarna fick till sin glädje hålla hunden!

Eftersom festen firades på annan ort inbegreps alltså övernattning. Väl hemkomna framåt kvällen bestämde vi att dissa årets pizzadag och istället köpa… hamburgare på Max 😀 är det inte det ena blir det det andra! Ohälsan inleder 2018 och härifrån kan det bara gå uppåt 🙂


PS. Kalendern är fulltecknad och imorgon som skulle blivit en delvis ledig familjedag kommer att bli fix-och-trix på varsitt håll då en av kollegorna på Lolles fick ett krassligt litet barn 🙁 Skickar krya på till lille V och pusslar om i Filofaxen för att klura ihop dagen fint ändå!

30/12: om lite nervös premiär!
Dagsens tips: Tänk längre än näsan räcker - även om du skulle råka vara utrustad som en elefant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *