12/1: om en fredagsutbildning.

11/1: om dom där jäkla magmusklerna.
13/1: om hejdå julen.

När ett av de stora koreanska företagen bjuder på produktutbildning med efterföljande middag samlas (nästan) hela gänget på jobbet! Att det varit en lång dag för flera av oss – själv var jag i Ullared strax före åtta imorse – visade sig genom att t ex jag bara hann sniffa på Mappes ”Små gule med cola smag” innan jag försiktigt tappade fokus 😀 Claes från Samsung är rutinerad dock och vet att det spelar liten roll om vi är spiknyktra eller försiktigt ölglada: det är seriöst oavsett och vi tar vårt jobb på allvar (om än det här var frivilligt och obetalt)!

Efteråt vandrade vi till Harrys och satt där i ett par timmar innan bilarna började rulla hemåt. Vilken lycka att få jobba med personer som också är fina vänner och att få skratta ihop även utanför betald arbetstid! Och i mitt fall har jag ju dessutom faktiskt TVÅ jobb med lika fina mänskor som kollegor på båda. Det är nästan så jag skäms lite över att ha roffat åt mig så stor andel jobbglädje i livet! Jag vet ju att så många går till jobbet för att de måste och inte för att de vill… att sen inte ha det lika fett i lönekuvertet som många andra, det ser jag som ett lågt pris att betala. För vad är egentligen mest värt? Pengar eller livskvalitet?

11/1: om dom där jäkla magmusklerna.
13/1: om hejdå julen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *