13/1: om hejdå julen.

12/1: om en fredagsutbildning.
14/1: om åttaåringar som har kalas!

Viss form av jul brukar få sitta framme ungefär till mars hos oss, dvs utebelysningen varar till påska, men tomtar å stakar å stjärnor och såntdär det fick dyka ner i sina lådor idag. Kidsen klädde lydigt av granen i Millas rum och plockade tillsammans med sin pappa bort advents- och julpynt. Vi har inte så värst mycket tomtar tycker jag men ändå fyller de lådorna kvickt. Själv gav jag mig i kast med skåpsinventering och valutauppletning och viss städning samt utrensning av t ex kvitton och gamla mobilfodral. Igår upptäckte jag att ett av mina favvoskal från ideal of Sweden (ett märke som säljs till lågt pris i ett gult varuhus nära min arbetsplats) fått en flisa så nu ligger det i ett köksskåp och funderar på om det ska skrotas eller ej.


Aktiviteten har idag annars varit ganska låg på hela familjen. Vi ligger på sparlåga inför våren och allt spännande vi kommer få uppleva i form av thaimout, ny butikslokal för Lolles och framför allt att Mattias och jag kommer jobba tillsammans på deltid! Jag ljuger om jag inte är nervös inför det sistnämnda, om inte annat för att det betyder att jag ska byta bransch och sälja herrkonfektion som komplement till hemelektronik. Kontrollfreaket i mig tycker det känns läskigt att kasta sig in i en textil värld av nya kunskaper och delvis annorlunda kunder, men äventyrslustan i mig växer och jag är så lyckligt lottad som får den här möjligheten!

12/1: om en fredagsutbildning.
14/1: om åttaåringar som har kalas!
4 comments Lägg till din
  1. Äsch! Du är ju boren säljare! Du fixar att sälja allt så länge du verkligen tror på att du säljer något bra!

  2. Min mamma sa alltid att det är skillnad på att sälja och expediera, och att man alltid ska sälja för det är bäst för både kund och köpman!
    …och du kan❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *