15/1: om ett jublande HURRA för vår minsta lilla åttaåring! ❤️

14/1: om åttaåringar som har kalas!
16/1: om ekologisk och hygienisk hudvård.

För åtta år sen blev vår lilla familj komplett när ett facit kompletterades med ett mirakel! Och att vi föräldrar skulle ha kärlek över till ytterligare ett barn, det var jag helt säker på, men att hennes syster så genast knöt an till det lilla knytet? Det hade jag inte väntat mig? Syskonkärleken är lika naturlig och självklar som kärleken mellan föräldrar och barn.

Två ”färdiga” identiteter i föräldrarna och varsin växande men ändå redan från början egen personlighet i de två små barnen; dynamiken i familjens fyra beståndsdelar är att vi kompletterar varandra. Vi är lika men ändå olika och korsförstår varann i olika situationer. Vi har samma men olik humor (ironin är mestadels Millas och min), Vi glädjs åt samma men olika (fotboll: tre av fyra) och älskar samma men olika (läsa, uppleva, idrotta, resa) men avskyr alla samma (tidiga mornar!)…

Jag tar tillfället i akt att bildbomba det senaste året med Millorna, denna sprudlande källa till glädje och kluriga lilla intelligens ❤️ Varje dag är ett äventyr med Milla, och med lite planering blir äventyret magiskt bra och innehållsrikt! Kan vi kanske sammanfatta det som att det har varit ett år med och utan framtänder 🙂

01. Millan i Miami, 20jan17

02. Milla lämnar Miami – första timmen på NCL Getaway, 22jan17

03. sista kryssningsstoppet – snorklingskatamaran på Cozumel, 27jan17

04. Milla och en rejält stukad fot, 1maj17

05. superont i foten men strålar ändå, 2maj17

06. tjejselfie i Notting Hill! 20juni17

07. Milla på Hallifornia, 20juli17

08. Millan sveper över torget i Varberg, 7augusti17

09. systrarna på Söder! 9augusti17

10. systrarna i Gamla Stan! 9augusti17

11. Milla i Gamla Stan, 9augusti17

12. Milla på Stortorget, 9augusti17

13. Milla i Mårten Trotzigs Gränd, 9augusti17

14. Milla på Hotel Skeppsholmen, 10augusti17

15. Milla och en SL-buss på Riddarhuskajen (framför Riksdagshuset), 11augusti17

16. Milla på syrrans fotbollsmatch i Värö, 30sep17

17. Milla på morfars uppfart, 30september17

18. Milla på Nami, 30september17

19. Milla och en gammal bunker i Skagen, 31oktober17

20. systrarna på Skagen/Grenen! 31oktober17

21. Milla på Grenen, 31oktober17

22. Milla på Skagen/Grenen, 31oktober17

23. Milla på the Reef! 2november17

24. Milla utanför Pinchos, 6januari18

25. Milla på solig söndagspromenad, 7januari18

26. Milla åtta år! 15januari18

Jag är så obeskrivligt lycklig över att du finns i mitt liv lilla Millan! Din smittande glädje och sprudlande energi berikar och insprirerar mig. En varm liten hand som smyger sig in i min… den största av skatter! Att få vara din mamma är en stolthet jag bär i mitt hjärta varje dag. Du är den tuffaste jag känner, så liten och så stark och så modig! Din pappa, syster och jag finns alltid här för dig som ett bollplank och en språngbräda och vi älskar dig innerligt på ett sätt som för alltid knyter oss samman!


Idag var det din dag och när vi hand i hand gick hem från skolan tillsammans berättade du att det här varit den bästa födelsedagen nånsin! Sång och uppvaktning i klassen, rastkompis med en av sina finaste vänner, tacos till skollunch – du hör ju sicken toppendag! Lyckligt skuttade du bredvid mig med ditt smycke du fått av fröknarna och jag skuttade lite försiktigt jag också, din glädje smittade av sig och allt kändes lätt och härligt ❤️ såhär vill jag ditt liv ska vara alltid! Som din bästa födelsedag nånsin!

14/1: om åttaåringar som har kalas!
16/1: om ekologisk och hygienisk hudvård.
4 comments Lägg till din
  1. Att ha en förälder som på ett då rakt men poetiskt vis kan förklara en så komplicerad sak som föräldakärlek, ja, det är gå förunnat!

    Jag är väldigt glad att jag mötte dig, för annars hade aldrig mitt liv berikats med detta Mirakel som Milla är! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *