17/1: om kortvintern ’18.

16/1: om ekologisk och hygienisk hudvård.
18/1: om pricktest och golv.

Undrar om det kanske var så att morgonbilresan till jobbet igår morse var den sista delen vinter jag får uppleva den här säsongen? Sammanlagt knappt en halv veckas snö-vinter blidde det isf 2017-18. Nå. Sämre kunde det varit. Kunde ju varit inga snödagar alls?

Vackert är det i det nord-halländska inlandet med vitt på gran och lövträd. Och is på sjön Svarten!

Bilarna framför mig körde som vore de Bambi och jag undrar över det där att ”hitta sin fart i livet”? Dvs. ”Jag kör 62 km/h, oavsett hastighetsbegränsning”. Kan väl absolut förstå och ha överseende med att någon som känner sig lite osäker håller den farten på 70- och t o m 80-väg. Men för jösse namn… bromsa ner när det blir 40-väg då?!

När fotot vid sjön togs stod jag typ still eftersom bilarna framför låg tre stycken inom en längdhoppsgrop och jag gärna håller mig utanför deras jag-har-inget-emot-att-krocka-därför-håller-jag-inte-avstånden-ett-dugg räckvidd. Särskilt när dom kör så långsamt att nålen inte ens syns i kurvan på 70-väg – och det inte är särskilt halt alls faktiskt.

Fotot nedanför sköts från höften och där körde jag också under den berömda 62 km/h bilarna framför höll. Får passa på att fota sånt där genom-vindrutan innan 1 februari när det blir olagligt att ens hålla i mobilen under färd. En typiskt bra lag tycker jag!

16/1: om ekologisk och hygienisk hudvård.
18/1: om pricktest och golv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *