19/1: om yoga on the beach.

18/1: om pricktest och golv.
20/1: om energipåfyllning.

Kylskåpet funderar på om det inte vore jäklans najs att vara kylskåp i värmen ganska nära en strand i några veckor? Den här yogastudion ligger tydligen nästan precis granne med skolan och asså… låter inte det för bra för att vara sant?! Tänk om jag får med mig maken på en klass eller två! Näh, det är nog inte till att hoppas på. Men kanske någon annan som är sugen på att följa med? (hint: Jenny!) Och dom har barnyoga en gång i veckan!

Solnedgångsyoga låter ju alldeles ljuvligt. Borde inte det vara en klart svårslagen friyay? – med fredagsfys å allt!

18/1: om pricktest och golv.
20/1: om energipåfyllning.
4 comments Lägg till din
      1. Otränad till tusen! Men senast jag var på yoga coachade instruktören mig att st på huvudet!

        1. Haha! Ingen risk att jag står uppånerpå (har inte i närheten av den styrkan i axlar och armar eller mage och rygg) men jag står gärna bredvid och hejar på om du kör akrobatkonster!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *