20/1: om energipåfyllning.

19/1: om yoga on the beach.
21/1 - om en har glömt sina glasögon...

Ledig dag för Mattias å mig igår så vi slapp anmäla vab för prickiga barnet (som ju har skolförbud av läkare tills vi vet vad det prickiga är).

Så är det där lediga ju en sanning med modifikation 🙃 på förmiddagen ett telefonmöte med Magdalena på MB Design Shop (aka Itab) och sen ett ganska långt möte med bästa arkitekten på henens kontor. Fast nu asså, trådarna börjar nysta upp sig!

När vi ändå var på stan passade jag på att byta min nyköpta aldrig-använt-den-typen-av-produkt-förr-i-mitt-liv primer från Laura Mercier. Rutinerad och kundorienterad hudterapeut kompletterade mig en liten provburk av köpt vara (tror den hette Foundation Primer Hydrating) så jag kunde testa. Och jisses sicken tur! Jag tålde inte produkten alls utan fick acneliknande utslag i nästan hela ansiktet. Nytt försök, och ny liten provburk, denna en Clinique Superprimer Universal. Namnet bådar ju gott, och jag gillar Clinique som är snäll för min hy.

Jag firade ut vardagsveckan med trekvart surya yoga. En typiskt bra inledning på veckoslutet! Fast av någon anledning sträcker jag ofta till höger skulderblad i mina solhälsningar? Saknas en del stretch för kylskåps-Ullisar…


Nu i helgen är det jobb för fulla slantar. Gissar det blir lugnt, denna årets fattigaste helg. Lyckliga jag då som är rik i min familj! Här är lilla fina flocken fångad i motljus på promenad den 7 januari ❤️

19/1: om yoga on the beach.
21/1 - om en har glömt sina glasögon...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *