21/1 – om en har glömt sina glasögon…

20/1: om energipåfyllning.
22/1: om ett nytt halsband och ett prickigt barn.

…hemma så blir det mö kisande på jobbet! Det kan vi enkelt konstatera efter idag. Vänliga kollegor har hjälpt där min optiska ålder satt fälleben 🙂 men asså… senare på eftermiddagen såg jag ju nästan bra!? Är det för att ögonen vant sig efter att ha skämts bort av progressiva glas så länge som synen var bajskass på morgonen men förbättrades under dagen?

Väl hemma tog jag en bild i badrummet. Så länge sen jag inte hade glasögon att jag nästan glömt hur det känns!

Håret är, förutom i behov av en klippning (tid bokad!), en smula rosa som kanske syns. Åttaåringen hjälpte mig kleta färg när jag satt i badkaret häromdan. Inte riktigt resultat som vi tänkt men det blev mjukt och gosigt av färginpackningsbalsamet 🙂


Annars. Imorgon vab med prickigt barn. Ringde VC idag för att se om provsvaren kommit men det hade dom inte 😳 hoppas läkaren ringer imorn så vi får veta vad hon har.

20/1: om energipåfyllning.
22/1: om ett nytt halsband och ett prickigt barn.
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *