22/1: om ett nytt halsband och ett prickigt barn.

21/1 - om en har glömt sina glasögon...
23/1: om en finne i örat och packkaos del 1.

Lilla katten Skeptisk – formally known as Lakrits – tassade runt i huset helt ljudlöst imorse men inte förrän jag klappade hennes päls förstod jag varför: hon hade slarvat sitt plingande halsband bort! Milla och jag letade fram ett nytt i gömmorna och snart hördes misse igen. Val av färg gjordes inte av mig och det känns lite knasigt att sätta ett rosa snöre om halsen på just den här katten eftersom Stitch var den som alltid hade rosa halsband förr ♥ men Skeptisk bär upp färgen fint nu, lite känner vi också att Stitchs minne nu vårdas av systern.

Får se hur länge hon det här halsbandet får sitta kvar om halsen. Ibland har det slarvats tre i veckan men det hon tappade inatt har suttit i flera månader faktiskt. Kanske en ny trend?


Medan jag var på yoga nu ikväll passade läkaren på Vårdcentralen på att ringa och lämna information om Millas prov. Det ä r bältros hon fått den lilla nosen 🙁 helt galet och ovanligt att viruset blommar ut på en så ung person men… så är det iaf. Hon har varit hemma hos mig idag och imorgon är jag ledig från jobbet så vi chansar inte att skicka henne till skolan imorgon heller. Som jag förstår det så smittar inte Bältros i traditionell mening, men viruset är ju detsamma som vattkoppor så den som inte haft vattkoppor kan få det av en person med bältrosblåsor.

Det är rätt keligt att vara hemma sjuk så åttaåringen livade själv upp dagen med ett par glittriga kalasbrallor som hon hittade i växa-lådan!

21/1 - om en har glömt sina glasögon...
23/1: om en finne i örat och packkaos del 1.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *